Friday, June 6, 2014

Slik leier du ut boligen din via Airbnb


Har du et ekstra rom, en leilighet, et hus eller en hytte du vurderer å leie ut?


På Airbnb kan private utleie komme i kontakt med reisende fra hele verden. Airbnb har vokst enormt i populæritet de siste årene og har fått millioner av brukere fra hele verden. Det er gratis og enkelt å opprette annonse og det er også helt uforpliktene. Man kan leie ut i både kortere og lengre perioder og man bestemmer selv hvem man vil leie ut til.

Det er gratis å opprette annonse og Airbnb tar seg av både markedsføring, innkreving av leie og de tilbyr til og med forsikring, så alt du trenger å tenke på er å ha rommet / boligen klar til gjestene kommer.

Slik blir du medlem - 3 enkle steg:

1) Gå til Airbnb's nettsider eller bruk linken under. Bruker du min personlige link får du også 140 KR i avslag på en eventuell første bestilling :)

Få 140 kr i avslag på din første Airbnb bestilling :)2) Det lønner seg å fullføre verifiseringsprossen med en gang. Man må laste opp kopi av pass, førerkort eller annen ID. Dette kan være litt slitsomt, men de krever dette for å ivarata sikkerheten til medlemmene på siden.

3) Last opp et profilbilde, folk liker å se hvem de skriver med, og fyll ut noen ord i din profil. Knytt gjerne profilen din opp mot facebook, Twitter, Linkedin og andre sosiale nettverk, da dette øker "troverdighetsfaktoren".

4) Når registeringsprossen er fullført kan du begynne å lage dine egne boligannonser. Man kan legge inn både rom, leiligheter, hytter, hus og til og med båter. Det er gratis å opprette annonse og man er ikke forpliktet til å leie ut før man faktisk aksepterer en bestilling.

5) Visste du at det finnes firmaer som spesialiserer seg på å hjelpe Airbnb verter med vask, levering av nøkler etc. Du kan også få råd og tips for å komme i gang med Airbnb. Her kan du se en oversikt over firmaer som leverer tjenester til Airbnb verter.

Les om mine tips til Airbnb utleiere her 

Andre sider hvor du også kan annonsere boligen din gratis:
Flipkey by Tripadvisor
Roomorama 
Se også:  10 alternativer til Airbnb

No comments:

Post a Comment