Wednesday, February 25, 2015

På jakt etter billig overnatting i Oslo?


På jakt etter billig overnatting i Oslo?


Her er de beste alternativene til å bo på hotel i Oslo - ofte både billigere og mer komfortabelt:Flipkey vacation rentals Oslo

Flipkey, som drives av Tripadvisor, har etterhvert fått mange overnattingssteder i Oslo. Her kan du leie private rom, leiligheter, hus og villaer. Ofte både mer komfortabelt og billigere enn hotell, særlig hvis det er flere som leier sammen.

Her kan du søke overnatting 

Eier du en feriebolig kan du annonsere gratis på Flipkey

Airbnb Oslo

Mange har etterhvert fått øynene opp for Airbnb, hvor reisende kan leie rom eller leiligheter direkte fra private. Airbnb har millioner av brukere verden over. Det er gratis både å bli medlem og å annonsere, men Airbnb tar en prosentandel av hver booking. 

Slik blir du medlem av Airbnb + du kan få verdikuponger for opp til $100


Hotelscombined Oslo

Hotelscombined kombinerer både leilighetssøk og hotellsøk fra alle de store kjedene, slik at du alltid kan finne billigste alternativ og sammenligne.


Roomorama Oslo

Bredt spekter av feriehus, hytter og leiligheter til leie både i Oslo og andre steder i landet. Her kan du kontakte flere tilbydere på en gang (ved hjelp av en såkalt "shout out") og velge den som gir deg det beste tilbudet. Her kan du lese mer

Wimdu Oslo

En av de største tilbyderne av feriehus og hytter i Oslo og Norge. Siden påstår å være opptil 50% billigere enn hoteller i samme område. Her kan du søke selv.

Les også:
Er Airbnb lovlig
Her kan du annonsere boligen din gratis

Artikler på engelsk:
10 Airbnb competitors
Vacation rental travel coupons
No comments:

Post a Comment