Friday, April 22, 2016

Billig betalingsløsning for småbedrifter


Izettle - den ideelle betalingsløsningen for småbedrifter


Hvis du driver en liten utleievirksomhet eller annen småbedrift slik som meg, kan izettle være den ideelle løsningen for å motta direktebetalinger fra kunder som vil betale med kort (noe nesten alle vil). Jeg var lenge på utkikk etter en billig og enkel betalingsløsning slik at jeg kunne ta betaling fra gjester som ikke hadde forhåndsbetalt. De tradisjonelle systemene var dyre og komplekse, men så kom jeg over izettle.

Izettle betalingsterminal


Izettle tilbyr en enkel betalingsløsning som er uten oppstartsgebyr og billig i drift.  Selve kortleseren får du gratis av izettle og det er ingen forliktelser om minimumbeløp etc. Jeg betaler så lite som ned i 1.50% av transaksjonens verdi. Og de aller fleste kort, både norske og internasjonale, aksepteres.

Det er også svært enkelt å ta betaling via en app som finnes både for Iphone og Android baserte enheter. Pengene overføres direkte til min konto dagen etter at betalingen er mottat.

Her kan du lese mer om izettle.

Hittil har jeg ikke kommet over noen bedre alternativer, men om noen kjenner til noen lignende systemer, gi meg gjerne en tips på epost eller i kommentarfeltet under

No comments:

Post a Comment