Monday, June 16, 2014

Airbnb - alternativer og lignende konsepter

 

Hvilke gode alternativer finnes til Airbnb?


Airbnb har eksplodert i populæritet de siste årene og har fått millioner av brukere over hele verden. Konseptet har gjort det enkelt for reisende å finne billig privat overnatting som et alternativ til dyre hoteller, og tusenvis av private husiere med et ekstra rom eller annen eiendom til overs tjener gode penger på korttidsutleie. Slik kan du bli medlem av Airbnb.

Mens Airbnb sliter med voksesmerter, har det imidlertid dukket opp flere konkurrenter og lignende konsepter, og det har hendt flere ganger at jeg har funnet nøyaktig den samme leiligheten eller rommet billigere et annet sted, så det lønner seg å sjekke flere nettsteder. Og som utleier er det selvfølgelig fint å kunne annonsere gratis på enda flere sider.

Her har jeg samlet info om noen lignende konsepter til Airbnb:


Flipkey fra Tripadvisor:

En av de nyeste konkurrentene og alternativene til Airbnb er Flipkey fra Tripadvisor. Tripadvisor er et av verdens største reisenettsteder med over 260 millioner brukere, og nå har altså selskapet lansert sin egen formidlingstjeneste av leiligheter, hus og rom til overnatting. Utleiere kan annonsere gratis.

Her kan du finne rom og leiligheter på Flipkey
 
Har du et ekstra rom, en leilighet eller bolig til leie kan du annonsere gratis her

Roomorama

Et annet konsept som ligner på Airbnb er reisetjenesten Roomorama. De tilbyr også et vidt spekter av rom og leiligheter i de fleste byene i verden.

Søk etter overnatting eller annonser din bolig gratis her.


WIMDU

Wimdu har satset på det sør- og mellomeuropeiske markedet og er blitt store i blant annet Tyskland, Frankrike og Italia. På nettsiden deres hevder de å være opp til 50% rimeligere enn hoteller i samme området.

Her kan du finne overnatting via Wimdu

Hotelscombined


Ved første øyekast ser dette ut som en helt ordinær søkemotor for å finne hotellrom. Men det er det ikke. Det som skiller Hotelscombined fra andre søkemotorer er at det er en søkemotor for alle søkemotorene. Gjennom en avansert API skanner Hotelscombined gjennom alle andre store nettsteder som f.eks hotels.com, booking.com, expedia, trivage og mange mange flere og lar deg sammenligne pris og kvalitet på tvers av hundrevis av store hotellnsammenligningstjenester. Slik er du alltid sikret å finne den billigste overnattingen.


Prøv selv her

No comments:

Post a Comment