Friday, June 6, 2014

Slik blir du medlem av Airbnb

 - spar mye penger på overnatting

 - få rabattkupong på 200 kroner her eller les mer underAirbnb er en plattform hvor man kan som reisende kan leie rom, leiligheter og hus direkte fra private. Man kan leie både rom, helt private leiligheter eller hytter og til og med villaer, herskapshus og slott. Konseptet har fått flere millioner brukere på verdensbasis på kort tid og man kan finne overnattingssteder i de fleste byer i hele verden.Ofte er Airbnb et mye rimeligere alternativ til hoteller og andre overnattingsalternativer.

Eksisterende Airbnb medlemmer kan gi bort gratis verdikuponger og ved å bruke min personlige link får du en verdikupong med opp til 200 kroner i avslag på første overnatting (nøyaktig beløp kan variere pga valutakurs). Klikk på linken over eller på banneret for å få verdikupongen, eller les mer under.

Se også: 10 alternativer til Airbnb

Hvis man har et rom til overs eller en ekstra leilighet eller annen eiendom kan du tjene gode penger på å leie ut til turister, og i Norge er det mange som allerede leier ut.

Slik blir du medlem av Airbnb + få verdikupong på 140 kroner:


For en begrenset periode kan medlemmer av Airbnb gi bort gratis verdikuponger til venner, bekjente eller blogglesere. Dette tilbudet varer bare i en begrenset periode. Bruker du min personlige vervelink kan du få denne rabatten.

Klikk her for å få 200 kr i avslag på din første Airbnb bestilling

Det lønner seg å fullføre verifiseringsprossen med en gang. Man må laste opp kopi av pass, førerkort eller annen ID. Dette kan være litt slitsomt, men siden alle medlemmer må identifisere seg ivarataes sikkerheten til medlemmene på siden.

Les også:  Tips for brukere av Airbnb.
 
Les også: Overnatting i Oslo for under 200lappen - er det mulig?

Last opp et profilbilde, folk liker å se hvem de skriver med, og fyll ut noen ord i din profil. Knytt gjerne profilen din opp mot facebook, Twitter, Linkedin og andre sosiale nettverk, da noen medlemmer krever at man har gjort dette for å få leie eller leie ut. Så er det bare å sette seg ned og surfe på 1000vis av vakre leiligher og hus verden over. Du kommer garantert til å bli inspirert.

Hvis du allerede er medlem av Airbnb vil jeg anbefale deg å sjekke ut Tripadvisor vacation Rentals og Wimdu hvor man også kan finne et stort utvalg av billige ferieboliger, leiligheter og rom.

Hvordan bruker man Airbnb verdikupongen ?

Rabatten du har fått gjennom linken over blir automatisk trukket fra ved første bestilling. Men du må bruke Airbnb verdikupongen innen et år før den går ut på dato, og tilbudet varer bare en begrenset periode.

Noen eksempler på objekter man kan leie via Airbnb:


Oslo:

Island:


New York:


Spania:


Newsville:


Mexico:


Holland:


Scotland:Andre sider som ligner på Airbnb:

Privat utleie og overnatting har blitt enormt populært, og her kan du finne andre lignende sider og konsepter som ligner på Airbnb:

Flipkey by Tripadvisor

Roomorama 

10 alternativer til Airbnb


No comments:

Post a Comment